care energy zonnepanelen

Zonnepanelen voor particulieren

Zonnepanelen Voor Particulier care energy

Er zijn voor particulieren verschillende redenen om ervoor te kiezen zonnepanelen aan te schaffen. Velen willen bij dragen aan een duurzamere wereld en tegelijkertijd besparen op de energiekosten.

Bent u van plan zonnepanelen aan te schaffen voor uw woning? Dan bent u bij Care Energy aan het juiste adres!

Met zonnepanelen gaat u uw eigen duurzame energie opwekken en wordt u dus minder afhankelijk van een energieleverancier en van prijsstijgingen van energie. Energie van zonnepanelen is 100% groen en u gaat dus een positieve bijdrage leveren aan een duurzamere wereld. De CO2 uitstoot is bij energie opgewekt door zonnepanelen een stuk lager dan bij energie opgewekt door kolen of olie, dus uw CO2-voetafdruk wordt kleiner.

Kies voor maximale besparingen en minimale zorgen.​

Het doet er echt toe voor welke zonnepanelen u kiest.

Maximaliseer uw besparingen en profiteer in alle gemoedsrust van de hoogste duurzaamheid, de grootste betrouwbaarheid en het hoogste rendement, en ondersteuning van de toonaangevende garantie in de branche. Dankzij de baanbrekende SunPower Maxeon-panelen kunt u rekenen op de allerbeste zonnepanelen voor uw huis of bedrijf.

Het resultaat? Grotere betrouwbaarheid tijdens de levensduur van uw systeem, met een superieure opbrengst in reële omstandigheden – en daarnaast nog eens een fraaiere uitstraling door een eenvoudiger, strakker systeemontwerp.​

Daarbij krijgt u de zekerheid van 40 jaar toonaangevende garantie* en de professionele expertise die het resultaat is van meer dan 35 jaar ervaring met zonne-energie.​

Kleine dingen maken een groot verschil.

Een micro-omvormer is een klein elektronisch apparaat dat onder elk zonnepaneel zit. De belangrijkste taak ervan is het omvormen van de gelijkstroom (DC) van de zonnepanelen naar wisselstroom (AC) voor gebruik in uw woning of terug levering naar het elektriciteitsnet.​

Ook voor uw eigen portemonnee is het gunstig. Uw energierekening wordt lager dus uw maandelijkse kosten dalen. De investering in zonnepanelen is vrij snel terug verdiend, afhankelijk van het systeem in 6 tot 10 jaar. Zonnepanelen gaan minimaal 20 tot 25 jaar mee dus nadat de investering is terugverdiend gaan de panelen u jaarlijks geld besparen, wat u anders kwijt zou zijn aan een energieleverancier.

Daarnaast heeft de overheid nog een aantal stimuleringsmaatregelen die de aanschaf van zonnepanelen aantrekkelijk maken. Zo kunt u de BTW terugvragen (Centrale BTW Teruggave) en teveel opgewekte stroom kan gesaldeerd worden. Ook zijn er uitstekende financieringsmaatregelen zoals een duurzaamheidslening of het energiebespaarfonds.

Mogelijkheden

Zonnepanelen kunnen zowel op schuine daken als op platte daken worden geïnstalleerd. Hiervoor zijn diverse mogelijkheden. Care Energy heeft jarenlange ervaring met alle soorten daktypes en alle mogelijkheden voor het leggen van zonnepanelen. Informeer bij een van onze adviseurs voor de mogelijkheden in uw situatie.

Hoe duurzaam zijn zonnepanelen?

Er komt bij zonne-energie nog wel CO2 vrij. Dat komt door de productie van de installaties zelf, zoals de zonnepanelen en de omvormers. Daarvoor zijn nu nog fossiele brandstoffen nodig en die tellen natuurlijk mee in de vergelijking met energie uit fossiele bronnen. De CO2 die vrijkomt door de bouw van koleninstallaties wordt ook meegewogen. Maar na 3,5 jaar heeft een zonnepanelen-systeem de energie die voor de productie nodig was, weer terugverdiend. Er zijn ook al studies die laten zien dat de terugverdientijd al op één jaar ligt. In alle gevallen is de productie-energie van zonnepanelen dus geen reden om ze niet aan te schaffen. Want bij de productie van 1 kilowattuur (kWh) elektriciteit uit de verbranding van kolen komt minstens 900 gram CO2 vrij. Bij gasverbranding is dat 400 gram. Maar bij zonlicht is dat veel lager: 50 gram. Dat scheelt enorm, zeker als je bedenkt dat een gemiddeld huishouden jaarlijks ongeveer 3.500 kWh elektriciteit verbruikt.

SunPower Maxeon Direct Current (DC)-panelen zijn de eerste ter wereld die de prestigieuze onderscheiding Cradle to Cradle Certified—Bronze voor duurzaamheid van zonnepanelen in de wacht hebben gesleept. Voor deze certificering ondergaan de panelen een strenge beoordeling van duurzaamheidsaspecten op het gebied van veiligheid van materiaal, hergebruik van materiaal, gebruik van hernieuwbare energie en koolstofbeheer, verantwoord gebruik van water en sociale rechtvaardigheid.

bespaar op energie kosten
Zonnepanelen Btw Teruggave care energy

#zonnepanelen #duurzaam #duurzaamheid #energie #zonneenergie #solar #solarpanels #solaredge #zonnepaneel #groeneenergie #duurzaamwonen #warmtepomp #solarenergy #solarpower #nieuwbouw #greenenergy #zon #energy #groenestroom #omvormer #sustainable #besparen #isolatie #energietransitie #duurzaamleven #klimaat #milieu #verduurzamen #verhuizen #bhfyp #interieur #verhuislift #aeg #piano #longi #elektrotechniek #keuken #energieneutraal #meubellift #ladderlift #toekomstbouwers #lgsolar #keukens #installatie #renewableenergy #sustainability #meubel #inboedel #bank #huurverhuislift #verhuizer #kast #kasten #banken #snel #verhuisliftservice #eilandblad #makkelijk #duurzameenergie #bouwen #zonnepanelenparticulieren

Referenties: Naast de ruim 100.000 particulieren klanten maken ook toonaangevende bedrijven gebruik van de kwaliteit,zekerheden en andere voordelen van SunPower®